Om oss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Kontakt
Please Upgrade Your Browser.

Unfortunately, Internet Explorer is an outdated browser and we do not currently support it. To have the best browsing experience, please upgrade to Microsoft Edge, Google Chrome or Safari.

Upgrade

Ett tryggt val

KP Måleri startades 1983 och är verksamt i Västra Götalandsregionen. Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och omfattas av kollektivavtal för måleriyrket som tecknas mellan Måleriföretagen i Sverige och Svenska Målareförbundet. Bolaget är anslutet till ID06.

KP är en del av Högsbogruppen som ägs av Layer Group – Sveriges största företagsgrupp inom ytskiktstjänster. Som kund innebär det att du får det lilla företagets snabbhet och närvaro samtidigt som du får det stora företagets trygghet och resurser, en så kallad win-win!

Ansvarsfullt företagande

Sedan 2023 publiceras hållbarhetsrapporten att måla en hållbar framtid som beskriver vilka vi är, hur vi bidrar till en hållbar samhällsutveckling och vad vi gör för att bli ännu bättre. Oavsett om du är potentiell kund, samarbetspartner eller medarbetare så ger den en bra känsla för om vi är en bra matchning – läs den gärna!

I vår uppförandekod beskriver vi hur vi förväntar oss att att anställda, leverantörer och samarbetspartners agerar i frågor kopplat till mänskliga rättigheter, relationer och affärsetik.

KP har ett integrerat ledningssystem som säkerställer att vi levererar hög kvalitet, arbetar i en sund och säker arbetsmiljö samt arbetar med kontinuerliga förbättringar. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, 14001:2015 och 45001:2018 samt verifierade inom socialt ansvarstagande och företags samhällsansvar enligt ISO 26000. Vi är också stolt fadderföretag till Sätt Färg på Göteborg.

Uppskattad arbetsgivare

Duktiga medarbetare med högt hantverkskunnande är en förutsättning för långa kundrelationer. Därför är vår arbetsmiljö och förmåga att attrahera rätt personer helt avgörande för oss. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt  för att kunna leverera högsta möjliga kvalitet och kompetens. Flera av våra medarbetare är vana att verka i säkerhetsklassade miljöer. Därutöver bedriver vi regelbundet lärlingsutbildning.

I vår senaste medarbetarundersökning fick vi 5,3 av 6 på frågan i vilken utsträckning man rekommenderar oss som arbetsgivare. Det är vi riktigt stolta över! Bäst av allt? Vi vet att det gör avtryck ute hos våra kunder.